• CSV Slider COLLAS 2019

Ligas de Squash y Squash57

Una liga con todos los niveles que se adapta a tu juego

Formación, coach, juniors y Ladies

Clínics, cursos y entrenamientos para todos y todas

Torneos, actividades y eventos

Torneos autonómicos, nacionales e internacionales. Sociales, barras libres y más...

 

Últimas noticias

De molta categoria.

 

El dissabte 2 de desembre es va celebrar en II open “viejas glorias” en Alginet, esta vegada en versió internacional, amb jugadors vinguts d’Holanda, Letònia, la Ribera alta, la Costera, la Vall d’Albaida, el baix Vinalopó, i València, per el que es podien vore tàctiques i tècniques de tot tipo de pelatge. En este II open faltaren alguns il.lustres jugadors que esperem per a pròximes edicions.

yayos alginet

El campionat organitzat impecablement per Dani Tarazona i Jose Luis Machí, es va celebrar en el  saló de Bodes San Patricio, que disposa de 2 pistes de squash en perfectes condicions, tant de parquet, pareds i temperatura. Unes de les millors en què un servidor ha jugat.

El campionat es celebrà el dissabte al matí, per a 16 jugadors, que es juguen totes les posicions en partits al millor de 3 sets. A les 9 del matí començaren les partides, totes en molta igualtat, quasi tots els partits per 2-1, tanta igualtat, que a les 14h encara faltaven per  jugar les partides que definien el lloc final de cada jugador, per el que s’optà, per l’última partida, per una versió exprés i assassina, a 1 joc i al millor de 15.

A la final arribarà per una banda el jugador de Canals Vicente Sanpedro, cuya diferència tècnica amb el resto era més que notable, encara que hagué de superar amb certa dificultat a Vicente “tefal” esclapez en ¼. Dani Tarazona en semis, que amb una nova dieta a base d’Arnadí, es una roca, i que venia mudat en tota la col.lecció de camisetes del real meseta, també va sucumbir. Per l’altra banda Esteban  remuntava boles de partit a diestro i siniestro ante Galán i Janis, per arribar a semis, aon superà plàcidament i com sempre, a Toni parra. En la final “the hammer of thor” Sanpedro s’imposava a Esteban, que poc podia fer ante un jugador, de molta categoria….

dani trofeo

Mentrestant vàrem vore lluitar a Linda ante tant de maromo, la notable millora física de Luis Pau, al tigre de cullera d’àrbitre internacional, i al resto de jugadors batir-se el cobre per cada partit, per no dur-se a casa la cullera de fusta d’últim classificat. Estos foren els participants i les seues posicions finals. 1 Vicente Sanpedro, 2 Esteban, 3 Dani, 4 Tparra, 5 Jorge Soriano, 6 Vicente “tefal” esclapez, 7 Janis, 8 Juan Carlos, 9 Luis Pau, 10 Carles, 11 Galán, 12 Stef, 13 Machí, 14 Linda, 15 Dimas i 16 Luis Plaza.

Finalitzades les partides, passarem al saló a disfrutar de les viandes, com si d’una boda se tractara, aon alguns es defenen més ràpid que en la pista.

dani comida

I, per acabar d’arreglar-ho, entre espirituosos varios (algú el orujo el vol en copa champions), férem una tongoloto de 2 cistelles de fruita patrocinades pel Sr. Machí.

dani cesta

Des d’ací agraïr a Dani i a Machí, per l’esforç que suposa organitzar un campionat……

De molta categoria.

 

Salut i Squash.

 

 

 

 

 

1000 Caracteres restantes